MENU

Let´s create memories together

Brabant & Limburg

Vanaf maart is het leven van veel mensen veranderd, ook voor ons al fotografen. In deze tijd zien we allemaal hoe belangrijk en waardevol foto’s zijn van je geliefden en dierbaren. Om er voor te zorgen dat we zoveel mogelijk mensen deze dagen blij kunnen maken met mooie herinneringen, bieden we deze week 30 minuten fotoshoots geheel kosteloos aan.
Na de fotoshoot staan de geselecteerde en nabewerkte foto’s binnen enkele dagen op jullie persoonlijke pagina, en kunnen jullie in alle rust de foto’s uitkiezen. Je betaalt alleen voor de foto’s die je wil hebben.

Data & Locaties:
16 Mei: Sonse Bos
17 Mei: Bedafse Bergen
21-24 Mei: Beegderheide

Reserveren:
Aan de rechterkant van deze pagina kun je de reservering maken. Via deze aparte boeking pagina zie je meteen of je voorkeurstijd nog beschikbaar is. We nemen na de reservering nog contact met jullie op, om alles te bevestigen en eventuele vragen vanuit jullie kant te beantwoorden.

Kosten foto’s
Losse foto´s: 45 euro per stuk
5 foto´s: 150 euro
10 foto´s: 200 euro
20 foto´s: 300 euro
Alle foto´s: 350 euro

Algemene informatie:
– De fotoshoot duurt ongeveer 30 minuten
– Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, en blijven wij op minimaal 1,5 meter afstand. Daarom is deze shoot is alleen geldig voor gezinnen uit hetzelfde huishouden of voor maximaal 2 personen.

Voor vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen.

var widget = new SimplybookWidget({“widget_type”:”button”,”url”:”https:\/\/youriclaessensphotography.simplybook.it”,”theme”:”dainty”,”theme_settings”:{“timeline_show_end_time”:”1″,”sb_base_color”:”#b36f20″,”secondary_color”:”#e4ebf5″,”sb_text_color”:”#a1a1a1″,”display_item_mode”:”block”,”body_bg_color”:”#ffffff”,”sb_background_image”:””,”dark_font_color”:”#293b36″,”light_font_color”:”#ffffff”,”sb_company_label_color”:”#ffffff”,”sb_cancellation_color”:”#ff7a93″,”hide_img_mode”:”0″},”timeline”:”modern”,”datepicker”:”top_calendar”,”is_rtl”:false,”app_config”:{“predefined”:[]},”button_title”:”Reserveer je tijd”,”button_background_color”:”#78481a”,”button_text_color”:”#ffffff”,”button_position”:”right”,”button_position_offset”:”55%”});

CLOSE