MENU

Let´s create memories together

Kijkduin , 8-12 augustus

Welkom in Boutique Hotel Corona. Hopelijk hebben jullie een fantastisch verblijf in het hotel en genieten jullie van de omgeving.
In deze gekke tijd zien we allemaal hoe belangrijk en waardevol foto’s zijn van je geliefden en dierbaren. Om er voor te zorgen dat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met mooie herinneringen, bieden we deze week 30 minuten fotoshoots geheel kosteloos aan.
Na de fotoshoot staan de geselecteerde en bewerkte foto’s binnen enkele dagen op jullie persoonlijke pagina, en kunnen jullie in alle rust de foto’s uitkiezen. Je betaalt alleen voor de foto’s die je wil hebben.

Data:
8-12 augustus

Locatie:
Kijkduin (vlakbij Scheveningen & Den Haag)
We raden aan om met de fiets te komen. Als jullie een reservering maken, staan er 3 uur lang twee fietsen voor jullie klaar bij de receptie.

Reserveren:
Aan de rechterkant van deze pagina kun je de reservering maken. Via deze aparte boeking pagina zie je meteen of je voorkeurstijd nog beschikbaar is. We nemen na de reservering nog contact met jullie op, om alles te bevestigen en eventuele vragen vanuit jullie kant te beantwoorden.

Kosten foto’s
Losse foto´s: 45 euro per stuk
5 foto´s: 150 euro
10 foto´s: 200 euro
20 foto´s: 300 euro
Alle foto´s: 350 euro

Algemene informatie:
De fotoshoot duurt ongeveer 30 minuten. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt, maar zal in de duinen zijn tussen Kijkduin en Scheveningen.
Voor vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen.

var widget = new SimplybookWidget({“widget_type”:”button”,”url”:”https:\/\/youriclaessensphotography.simplybook.it”,”theme”:”dainty”,”theme_settings”:{“timeline_show_end_time”:”1″,”sb_base_color”:”#b36f20″,”secondary_color”:”#e4ebf5″,”sb_text_color”:”#a1a1a1″,”display_item_mode”:”block”,”body_bg_color”:”#ffffff”,”sb_background_image”:””,”dark_font_color”:”#293b36″,”light_font_color”:”#ffffff”,”sb_company_label_color”:”#ffffff”,”sb_cancellation_color”:”#ff7a93″,”hide_img_mode”:”0″},”timeline”:”modern”,”datepicker”:”top_calendar”,”is_rtl”:false,”app_config”:{“predefined”:[]},”button_title”:”Reserveer je tijd”,”button_background_color”:”#78481a”,”button_text_color”:”#ffffff”,”button_position”:”right”,”button_position_offset”:”55%”});

CLOSE