MENU

Kerstmis Minishoots

Landgoed ‘t Heijk

Kerst wordt dit jaar helaas anders dan de voorgaande jaren. In deze gekke tijd zien we allemaal hoe belangrijk en waardevol foto’s zijn van je geliefden en dierbaren. Om er voor te zorgen dat we zoveel mogelijk mensen deze dagen blij kunnen maken met mooie herinneringen, bieden we eind november deze fotoshoots geheel kosteloos aan.
De locatie waar de foto´s genomen worden, is Landgoed ‘t Heijk in Ell. Deze prachtige locatie is in juni 2019 officieel uitgeroepen tot landgoed. Een jong landgoed dus, zonder kasteel of groot landhuis, maar wel met natuurlijke landerijen en een bonte verzameling zeldzame huisdierrassen. De Nederlandse landgeiten, lakenvelder-runderen en kippen, Groninger paarden en andere bijzondere soorten geven de omgeving weer haar natuurhistorische waarde. Volgens ons de perfecte plek waar we deze foto´s kunnen schieten.

In verband met de regelgeving werken we deze dagen alleen op afspraak. De fotoshoot boeken kan door middel van de reserveer knop aan de rechterkant van deze pagina. Je kunt meteen zien welke tijden nog beschikbaar zijn en jou tijdstip vastleggen. Op deze manier zorgen we er voor dat er nooit veel mensen aanwezig zijn, zodat iedereen genoeg ruimte buiten heeft. Samen met enkele top leveranciers uit Roermond zorgen voor een mooi kerstdecor, en maken van jullie mooie foto´s in de kerstsfeer.
Na de fotoshoot staan de geselecteerde en nabewerkte foto’s binnen enkele dagen op jullie persoonlijke pagina, en kunnen jullie in alle rust de foto’s uitkiezen. Je betaalt uiteindelijk alleen voor de foto’s die je wil hebben.

Data:
28 en 29 November

Locatie:
Landgoed ‘t Heijk , Ell. (10 minuten vanaf Weert)

Reserveren:
Aan de rechterkant van deze pagina kun je de reservering maken. Via deze aparte boeking pagina zie je meteen of je voorkeurstijd nog beschikbaar is. We nemen na de reservering nog contact met jullie op, om alles te bevestigen en eventuele vragen vanuit jullie kant te beantwoorden.

Kosten foto’s
Losse foto´s: 45 euro per stuk
5 foto´s: 95 euro
10 foto´s: 145 euro
Alle foto´s: 175 euro

Algemene informatie:
– De fotoshoot duurt ongeveer 15 minuten
– Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, en blijven wij op minimaal 1,5 meter afstand. Daarom is deze shoot is alleen geldig voor gezinnen uit hetzelfde huishouden of voor maximaal 2 personen.

Voor vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen.


CLOSE