MENU

Kerstmis Minishoots

Parc Maasresidence Thorn

Zijn jullie nog steeds op zoek naar een leuk kerstcadeau? Of is dit eindelijk een goed moment om wat mooie familiefoto’s in kerstsfeer te laten nemen?
Twee jaar geleden zijn we begonnen met ons concept voor de kerst minishoots. Dit was zo’n succes, dat we besloten hebben om er dit jaar een vervolg aan te geven.

Dit jaar vinden de kerst minishoots plaats in Parc Maasresidence Thorn. Dit park is één van de weinige recreatieparken met in de achtertuin grote steden én natuurgebieden in zowel Nederland, België als Duitsland. Vanuit deze vakantiebestemming ontdek je op korte afstand de internationale mix van natuur, kunst, cultuur en bourgondisch genieten. Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door een schitterende natuur met prachtige vaar-, fiets- en wandelroutes.

We bouwen twee kleine sets op in kerstsfeer, waar jullie kunnen langskomen om de foto’s te laten maken. Het maken van de foto’s zelf is kosteloos, je betaalt uiteindelijk alleen voor de foto’s die je wil hebben. De foto’s worden uiterlijk 14 december geleverd, waarna jullie in alle rust de foto’s kunnen uitkiezen.
Uiteraard mogen jullie na de minishoot ook nog even blijven hangen op het park. Een lekkere warme chocomel, de speeltuin voor jullie kinderen gebruiken of een rondje schaatsen op de schaatsbaan. En als jullie op zondag komen, is het ook een leuk idee om de fotoshoot te combineren met de kerstmarkt in Thorn.

Data:
10 en 11 December
10 December is niet meer beschikbaar, maar voor 11 December zijn nog plekken vrij

Locatie:
Parc Maasresidence Thorn

Reserveren:
Aan de rechterkant van deze pagina kun je de reservering maken. Via deze aparte boeking pagina zie je meteen of je voorkeurstijd nog beschikbaar is. We nemen na de reservering nog contact met jullie op, om alles te bevestigen en eventuele vragen vanuit jullie kant te beantwoorden.

Kosten foto’s
Losse foto´s: 45 euro per stuk
5 foto´s: 95 euro
10 foto´s: 145 euro
Alle foto´s: 175 euro

Algemene informatie:
– De fotoshoot duurt 10-15 minuten

Voor vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen.

CLOSE