MENU

Kerstmis Minishoots

Landgoed ‘t Heijk

Kerst wordt dit jaar helaas anders dan de voorgaande jaren. Waarschijnlijk een stuk kleiner, maar wel met de nadruk op je geliefden.
In deze tijd zien we allemaal hoe belangrijk en waardevol foto’s zijn van je geliefden en dierbaren. Om er voor te zorgen dat we zoveel mogelijk mensen deze dagen blij kunnen maken met mooie herinneringen, bieden we eind November deze fotoshoots geheel kosteloos aan. We rekenen geen sessiekosten.

De locatie waar de foto´s genomen worden, is Landgoed ‘t Heijk in Ell. Deze prachtige locatie is in juni 2019 officieel uitgeroepen tot landgoed. Een jong landgoed dus, zonder kasteel of groot landhuis, maar wel met natuurlijke landerijen en een bonte verzameling zeldzame huisdierrassen. De Nederlandse landgeiten, lakenvelder-runderen en kippen, Groninger paarden en andere bijzondere soorten geven de omgeving weer haar natuurhistorische waarde. Volgens ons de perfecte plek waar we deze foto´s kunnen schieten.

De fotoshoot boeken kan door middel van de reserveer knop aan de rechterkant van deze pagina. Hier zie je de nog beschikbare tijden.
In verband met de regelgeving is het maken van een afspraak nodig. Op deze manier zorgen we er voor dat er nooit veel mensen aanwezig zijn, zodat iedereen genoeg ruimte buiten heeft. Wij zorgen voor een mooi kerstdecor, en maken van jullie mooie foto´s in de kerstsfeer.
Na de fotoshoot staan de geselecteerde en nabewerkte foto’s binnen enkele dagen op jullie persoonlijke pagina, en kunnen jullie in alle rust de foto’s uitkiezen. Je betaalt alleen voor de foto’s die je wil hebben.

Data:
28 en 29 November

Locatie:
Landgoed ‘t Heijk , Ell. (10 minuten vanaf Weert)

Reserveren:
Aan de rechterkant van deze pagina kun je de reservering maken. Via deze aparte boeking pagina zie je meteen of je voorkeurstijd nog beschikbaar is. We nemen na de reservering nog contact met jullie op, om alles te bevestigen en eventuele vragen vanuit jullie kant te beantwoorden.

Kosten foto’s
Losse foto´s: 45 euro per stuk
5 foto´s: 100 euro
Alle foto´s: 150 euro

Algemene informatie:
– De fotoshoot duurt ongeveer 15 minuten
– Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, en blijven wij op minimaal 1,5 meter afstand. Daarom is deze shoot is alleen geldig voor gezinnen uit hetzelfde huishouden of voor maximaal 2 personen.

Voor vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen.

var widget = new SimplybookWidget({“widget_type”:”button”,”url”:”https:\/\/youriclaessensphotography.simplybook.it”,”theme”:”minimal”,”theme_settings”:{“timeline_show_end_time”:”0″,”timeline_modern_display”:”as_slots”,”hide_company_label”:”1″,”timeline_hide_unavailable”:”0″,”sb_base_color”:”#b2c4ce”,”btn_color_1″:”#b2c4ce,#b2c4ce,#b2c4ce”,”link_color”:”#8999a3″,”display_item_mode”:”block”,”body_bg_color”:”#ffffff”,”dark_font_color”:”#2b212b”,”light_font_color”:”#ffffff”,”sb_company_label_color”:”#b2c4ce”,”hide_img_mode”:”0″,”sb_busy”:”#aaa6aa”,”sb_available”:”#2b212b”},”timeline”:”modern”,”datepicker”:”top_calendar”,”is_rtl”:false,”app_config”:{“predefined”:[]},”button_title”:”reserveren”,”button_background_color”:”#b2c4ce”,”button_text_color”:”#ffffff”,”button_position”:”right”,”button_position_offset”:”55%”});

CLOSE