MENU

Let´s create memories together

Kijkduin , 5-6-7 augustus

Op veler verzoek komen we weer naar Kijkduin voor onze jaarlijkse minishoot sessies. Ook dit jaar hebben we besloten dat de fotoshoot gratis is en dat je alleen voor de foto’s betaalt die je wil hebben.
Kom samen met je partner, of misschien kun je nu eindelijk die lang gewenste foto van jullie kids laten maken. We fotograferen op een ontspannen manier, zodat iedereen zo natuurlijk mogelijk wordt vastgelegd. Na jullie fotoshoot staan de geselecteerde en nabewerkte foto’s binnen enkele dagen op jullie persoonlijke pagina, en kunnen jullie in alle rust de foto’s uitkiezen. Je betaalt alleen voor de foto’s die je wil hebben, dus is er voor elk budget wel iets beschikbaar.

Data:
5-6-7 augustus

Locatie:
Kijkduin (vlakbij Scheveningen & Den Haag)

Reserveren:
Aan de onderkant van deze pagina kun je de reservering maken. Via deze aparte boeking pagina zie je meteen of je voorkeurstijd nog beschikbaar is. We nemen na de reservering nog contact met jullie op, om alles te bevestigen en eventuele vragen vanuit jullie kant te beantwoorden. Mocht het niet duidelijk zijn, stuur me hier een mail met jullie beschikbare tijden.

Kosten foto’s
Losse foto´s: 45 euro per stuk
5 foto´s: 150 euro
10 foto´s: 200 euro
20 foto´s: 300 euro
Alle foto´s: 350 euro

Algemene informatie:
De fotoshoot duurt ongeveer 25 minuten. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt, maar zal in de duinen zijn tussen Kijkduin en Scheveningen. Voor vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen.

UPDATE: De vrijdag is helaas volgeboekt. Voor zaterdag en zondag zijn er in de ochtend nog enkele plekken vrij. Bekijk hieronder de beschikbare tijden. Zien we jullie ook dit weekend?

CLOSE